Spraytan Starterkit

Spraytan Starterkit

Altijd al willen starten met je eigen spray tan salon of wilde je sunless tanning altijd al in je schoonheidssalon aanbieden? Nouvatan biedt verschillende starterkits met gecertificeerde training, cursus of opleiding aan. Dat is natuurlijk prachtig, maar eigenlijk is het voor jouw beautysalon óók prachtig, want spraytanning is ook gewoon goed voor de huid. Binnen 10 minuten geef je jouw klant een stralende en bruine huid met onze spray-tan vloeistof die vol met goede en verzorgende stofjes zit. En het mooiste is nog: je hebt gelijk een heerlijk tan kleurtje.

Wist je dat het tegenwoordig super belangrijk is dat je niet teveel in de zon zit of onder de zonnebank gaat? Zeker dan worden de huidjes wat bleker en hoe leuk is het dan dat je een klant met deze feelgood behandeling direct mooier en stralender jouw zaak uit laat gaan. Spraytan is zo leuk!

Nouvatan spraytan vloeistof is vegan geschikt   Nouvatan spraytan vloeistof is crueltyfree   Nouvatan spraytan vloeistof is dierproefvrij   Nouvatan spraytan vloeistof bevat geen parabenen

Actieve filters

Spraytan Starterkit Pro -...

€ 499,00

Nouvatan Spraytan Starterkit Pro

Zeer uitgebreid Nouvatan startpakket voor de startende tanning salon met een professioneel 700W spraytan apparaat en producten.

Bij dit pakket vindt u onder andere de volgende materialen:

icons8-natural-food-48.png 2x Nouvatan 1 liter 10% & 14%
icons8-natural-food-48.png 1x Nouvatan barrier cream
icons8-natural-food-48.png 1x Nouvapig 700W Professional Apparaat
icons8-natural-food-48.png 2x Nouvatan Posters
icons8-natural-food-48.png 100x Haarnetjes
icons8-natural-food-48.png 25x Strings
icons8-natural-food-48.png 50x Sticky feet
icons8-natural-food-48.png 25x Klantenkaarten
icons8-natural-food-48.png Nouvatan Spraytan Handboek
icons8-natural-food-48.png Vermelding op onze website

Wat kunt u met dit startpakket terug verdienen?

U haalt uit 1 fles ca. 25 klanten voor een full-body spraytan, dus totaal kunt u 50 klanten behandelen. 

icons8-natural-food-48.png 50x €30,- per behandeling = €1500,- omzet

Heeft u een training nodig?

Om een goede spray-tan uit te voeren heeft u in ieder geval de juiste informatie nodig. Daarom leveren we bij al onze startpakketten onze uitgebreide trainingmanual met daarin alle informatie om stap-voor-stap een professionele spraytan te geven. Zonder een individuele training is het in principe prima te leren, want onze manual is zo duidelijk en mooi vormgegeven, dat een kind de was kan doen.

Toch vinden sommige het prettig dat alles uitgelegd wordt. Ook dan krijgt u onze trainingmanual als naslagwerk, maar wordt u in een individuele training alles uitgelegd, voorgedaan en wordt samen met u op een model uw eerste tanningsessie gedaan.

visibility View
speaker_phone
06-54924343

Klantenservice bellen

access_time
Maandag - Donderdag / 9:00 - 17:00

Vrijdag.9:00 - 13.00u