Spraytan Accessoires

Spraytan Accessoires

Spraytan accessoires zijn zeker nodig. Het is niet alleen de spuit er even over heen halen en klaar is Kees, maar je moet weten wat je doet. Wat gebruik je? En wanneer gebruik je dat dan? Denk bijvoorbeeld aan sticky feet. Even grof vertaald zijn het plakvoetjes. Je plakt de stickyfeet dus onder de voeten van de klant, zodat die niet met de poezelige voetjes in de overspray gaat staan. Dat zou wel een groot drama zijn, omdat de spray tan vloeistof zeker op eeltige voeten als een malle pakt. En altijd veel donkerder dan op normale zachte huid. Niet echt heel charmant om dat zo even te zeggen. Oeps!

Naast de sticky feet zijn er ook neusfilters die voorkomen dat je overspray inademt. Ook een disposable tanga, string of BH zit in ons assortiment, want het is gewoon zo: Some don't dare, to go bare! Spraytanning kan natuurlijk naakt, maar soms vindt de behandelaar het prettig als een man iets draagt over zijn "grote trots", maar het kan ook zijn dat de klant zich prettiger voelt wanneer hij/zij iets draagt.

Nouvatan spraytan vloeistof is vegan geschikt   Nouvatan spraytan vloeistof is crueltyfree   Nouvatan spraytan vloeistof is dierproefvrij   Nouvatan spraytan vloeistof bevat geen parabenen

Actieve filters

Spraytan Tent Skylight

€ 49,95

Spraytan Tent Skylight

Tanning tent speciaal voor spraytanning. Met de tent zorg je er voor dat je werkkamer niet vies wordt en dat de overspray in de pop-up tent terecht komt. Ruime spray tanning tent die ideaal is voor zowel professioneel gebruik als thuis gebruik. De tent staat binnen enkele seconden en kan ook eenvoudig en snel weer worden opgeborgen. 

 • Met opening voor tan extractor (afzuiging)
 • Eenvoudig te reinigen
 • Inclusief opbergtas
visibility Bekijk

String / Tanga Disposable...

€ 19,95

String / Tanga Disposable

Strings of tanga slips zijn zeker nodig bij spraytanning. Komt uw klant per ongeluk in de zondagse lingerie? Dan zal ze blij zijn dat u voor haar (of hem) een mooie vlies tanga ter beschikking heeft. 

Waarom heeft u disposable strings nodig?

 1. Uw klant kan ongeschikt ondergoed dragen (net ondergoed bijvoorbeeld)
 2. Uw klant is van het mannelijke geslacht en wellicht wilt u daar geevn "levend bewijs" van zien
 3. Uw klant heeft een beetje gene en wil niet naakt gesprayed worden

Meer informatie over de disposable tanga's:

 1. Voor hem & haar
 2. Gemaakt van zacht vlies materiaal
 3. 100 stuks per verpakking
visibility Bekijk

Sticky feet foam 50 stuks

€ 10,95

Sticky feet zijn accessoires voor spraytan. Grofweg vertaald zijn het plakvoetjes die je op de zool van de voeten plakt, zodat klanten geen tanning vloeistof onder hun voeten krijgen. Dit pakt namelijk direct op de eeltige onderlaag en dat wil je zeker voorkomen.

visibility Bekijk

Papierrol voor behandeltafel

€ 9,95

Papier rol i.p.v. sticky feet

Normaal gesproken gebruik je de papierrol op je behandeltafel of behandelstoel, zodat je na iedere klant een hygiënisch ligoppervlak hebt. Maarrrrr... Je kan de rol natuurlijk ook gebruiken om je tent schoonte houden en te beschermen tegen alle overspray. Ook handig wanneer je bijvoorbeeld geen sticky feet gebruikt, dan kan je klant op het papier staan. 

Waarom gebruik je de papierrol?

 1. Je gebruikt geen stickyfeet
 2. Je wilt je tent schoon houden
visibility Bekijk

BH disposable 10st.

€ 6,95

BH disposable 10 stuks

De BH is wegwerp en zorgt voor meer comfort bij uw klanten tijdens de spray-tan. De beha geeft de klant nog iets om zich achter te "verbergen" en dat zorgt er voor dat ze zich meer op het gemak voelen. Belangrijk, want je wilt natuurlijk dat de klant het een leuke en ontspannen ervaring vond (en dus ook terug komt).

BH disposable informatie:

 1. Gemaakt van een heerlijk zacht vlies materiaal
 2. 10 stuks per verpakking
visibility Bekijk

Mondmaskers Zwart 3-laags...

€ 6,95

Mondmaskers in de kleur zwart

Onze 3-laags mondmaskers geven een perfecte bescherming tijdens de spraytan behandelingen. Ze voorkomen dat de vernevelde tanning lotion niet ingeademd wordt. Natuurlijk kunt u ze ook gewoon als coronapreventiemiddel gebruiken, maar wij hopen gewoon dat we ze snel weer als normaal middel in de salon kunnen gebruiken.

Mondmaskers 3-laags

Mondmaskers worden gemaakt in 3 lagen. Alles wat dunner is geeft onvoldoende bescherming. En die hebben we nodig toch? Gemaakt van een zacht vliesmateriaal.

visibility Bekijk

Haarnetjes Spraytan...

€ 4,95

Haarnetjes voor spraytan 100st.

Haarnetjes voor spraytan zijn onmisbaar tijdens een tanning sessie. U wilt echt voorkomen dat u uw klant met bruin haar of een bruine hoofdhuid de deur uit stuurt. U wilt een goed resultaat neerzetten en daarom zijn de haarmaskers niet te missen tijdens een behandeling.

Haarnetjes prijs & kwaliteit

Wij kopen onze haarnetten groot in, waardoor we een zeer mooie prijs kunnen neerzetten. Desalniettemin vinden wij kwaliteit zeer belangrijk, daarom durven wij te zeggen dat onze prijs / kwaliteit echt top is. De vliesstructuur is dungeweven waardoor de overspray er niet doorheen gaat. Perfectie! Daar houden we van.

 • 100 stuks per verpakking
visibility Bekijk
speaker_phone
06-54924343

Klantenservice bellen

access_time
Maandag - Donderdag / 9:00 - 17:00

Vrijdag.9:00 - 13.00u