Spraytan Vloeistof Transparant

Spraytan Vloeistof Transparant

De transparante Spraytan vloeistof in een 500ml. fles. Voor uw klanten die dezelfde kwaliteit van een No-UVA-tan, maar dan zonder dat het afgeeft. Deze vloeistof is alleen voor professionals, omdat deze geen cosmetische bruiner bevat. Het is dus lastiger om te bepalen welk deel u al gesprayed heeft. U kunt het op de huid zien glinsteren.

Wanneer gebruik je deze clear Tansparent™ tanning vloeistof nu eigenlijk? Nou, heel simpel. Een bruid wil haar sneeuwwitte bruidsjurk graag wit houden, terwijl haar armen, benen en borsten er natuurlijk glowing en shining uit moeten springen. De clear vloeistof geeft niet af op kleding of op bedlakens, dus ideaal wanneer je alles schoon wilt houden. Vergeet niet, dat je ook je salon schoon houdt ;)

Nouvatan is geschikt voor vegans   Nouvatan is crueltyfree   Nouvatan is dierproefvrij   Nouvatan bevat geen schadelijke parabenen

Actieve filters

Spraytan Vloeistof...

€ 39,95

Tansparant ™ De heldere spraytan-oplossing 500ml

De transparante Spraytan vloeistof in een 500ml. fles. Voor uw klanten die dezelfde kwaliteit van een No-UVA-tan, maar dan zonder dat het afgeeft. Deze vloeistof is alleen voor professionals, omdat deze geen cosmetische bruiner bevat. Het is dus lastiger om te bepalen welk deel u al gesprayed heeft. U kunt het op de huid zien glinsteren. Perfect voor klanten die een bruiloft hebben of voor die klanten die niet hun wasgoed bruin willen hebben.

Niet afgeven op kleding en lakens? Geen probleem, word gewoon gespoten en ga naar bed!

Het heeft alle fantastische voordelen van natuurlijke en 100% biologische DHA. Het komt in 8%, wat geschikt is voor bruiden en de lichtere huiden, maar in basis geschikt voor alle huidtypes.

8 uur ontwikkeltijd

Ingrediënten: Aqua, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Glycerin, Ethoxydiglycol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera leaf extract), Phenoxyethanol, Erythrulose, Parfum, Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate, Camellia Sinensis (Green Tea extract), Sodium benzoate, amyl cinnamal, benzyl benzoate, benzyl Salicylate, geraniol, hexyl cinnamal, butylphenyl, methyl propional, limonene ,linalool.

visibility View
speaker_phone
06-54924343

Klantenservice bellen

access_time
Maandag - Donderdag / 9:00 - 17:00

Vrijdag.9:00 - 13.00u