Spraytan Vloeistof Olijf

Spraytan Vloeistof Olijf

Spraytan vloeistof Olive heeft een groene ondertoon en daarom geeft het je klanten een iets meer gouden / karamel of olijfkleurige tan. De spraytan lotion geeft je direct een tropisch gevoel, want de heerlijke watermeloengeur brengt je meteen in zomerse sferen. De sneldrogende lotion is een geweldige aanvulling in je tanninglotions, omdat je voor ieder huidtype een passende kleur hebt. "Glowing skin is always in!"

Organic tanning van Nouvatan is een bewuste keuze, want als je goed voor je lichaam zorgt, dan zorg je toch ook goed voor het milieu? Onder de ingrediënten vind je actieve biologische en organische stofjes, die geen kwaad kunnen voor jouw lichaam of het milieu. Om het af te maken zijn ook al onze verpakkingen van gerecycled materiaal.

Nouvatan is geschikt voor vegans   Nouvatan is crueltyfree   Nouvatan is dierproefvrij   Nouvatan bevat geen schadelijke parabenen

Actieve filters

Spraytan vloeistof Olive...

€ 59,95

Spraytan Vloeistof Olive (Rapid / 20% DHA)

Alle Nouvatan producten bevatten 100% natuurlijke, actieve biologische ingrediënten die zijn verrijkt met vitamine A, B5 en E, met een delicate Mango geur voor alle sterktes. Volledig vrij van alcohol en parabenen én een fantasische donkere glowing tan! Nouvatan wordt in reviews van gebruikers van verschillende grote merken beschouwd als één van de beste! Zélfs een beginner kan scoren met Nouvatan! Een prachtige streeploze tan met een diepdonkere kleur. 

Nouvatan spraytan vloeistoffen bevatten natuurlijke actieve organische ingrediënten, met organische DHA. Het is verrijkt met vitamine A, B5 & E. U vindt onze vloeistoffen niet in de winkel. Nouvatan is een merk speciaal bedoeld voor salons.

Nouvatan beschikt over een compleet kleurenpallet aan spray tanning vloeistoffen inclusief de rapidtan vloeistof: It's about time. Nouvatan Express/ Rapidtan is geschikt voor alle  huidtypes. Ook voor bodybuilding is dit de juiste keuze.

Vuistregel: 

  • Medium tot bruine types
  • Laat de volledige 8 uur inwerken alvorens te gaan douchen.

Ingrediënten: Aqua, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Glycerin, Ethoxydiglycol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera leaf extract), Caramel, Phenoxyethanol, Erythrulose, Parfum, Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate, Camellia Sinensis (Green Tea extract), CI 16035,CI 1914, CI42090, Sodium benzoate, amyl cinnamal, benzyl benzoate, benzyl Salicylate, geraniol, hexyl cinnamal, butylphenyl, methyl propional, limonene ,linalool.

Been away? Shhhh... It's a spray!

visibility View
speaker_phone
06-54924343

Klantenservice bellen

access_time
Maandag - Donderdag / 9:00 - 17:00

Vrijdag.9:00 - 13.00u